Közreműködők

Az alábbi oldalon azokról az alkotótársakról találsz információkat, akik segítségemre vannak abban, hogy hozzád változatos és minőségi tartalmak jussanak el. Hangjuk, képeik…

Tolvaj Annus fotós, zongoratanár

Bár már kisgyerekként zenei pályára készült, mindig is érdekelte a képzőművészet. 13 éves korában érintette meg a fotográfia. Sokféle területén dolgozott az elmúlt években. 20 éve tagja az Óbudai Kamarakórusnak, 2008-ban és 2010-ben végigjárta az El Caminot. Jelenleg egy új fotós brand létrehozását tervezi, amely a nőiességgel, a test elfogadásával, a nőiség megélésével foglalkozik.

Molnár Anna

Nagy örömmel vállaltam a novellák felolvasását, mert nagyon szeretem az írásaidat. Az olvasást mindig nagyon szerettem, sőt a hangos olvasást is, és nagyon szerettem szavalni. Hét gyerekem van, rengeteget meséltem nekik mindig, azóta is emlegetik, mekkora élmény volt hallgatni, mert igyekeztem minden szereplőt más hanghordozással megjeleníteni.

Foglalkozásom szerint biodinamikus kranioszakrális terapeuta vagyok, de emellett a fotózás a szenvedélyem. Már elmúltam ötvenéves, amikor elkezdtem fotózni, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy sosem késő. Az ember ebben az életkorban jobban megtanul látni, nyitottabb lesz, olyan dolgokat is észrevesz, amiket korábban nem.

Az utcát is hasonlóképp próbálom megismerni, mint a hozzám érkező embereket a terápián. Számomra a fotózás meditációs állapot, az ember elhagy minden megítélést,elvárást, és csak hagyja, hogy hasson rá az utca a maga sokszínűségével, tükröződéseivel, árnyékaival és fényeivel, ezerarcú formájával, emberkavalkádjával vagyépp üresével. És akkor van egy pillanat, amikor “kiemelkedik a kép.

Kőszegi Mária

Magamról: szabadúszó színész vagyok, és ahogy a youtube csatornám is mutatja, a sokféleség jellemez engem és a munkámat is. Illetve az, hogy egykeként megtanultam, hogyan ne unatkozzak.

Szalay Heni

Színész, énekes, előadóművész, Taiji Quan harcművész, nyelvész, esztéta

Felvidéki származása miatt is, több nyelvben van otthon, és szeret sok nyelvben, hangban, kultúrában gondolkodni, táncolni, mozogni. Az Artus Kortárs Művészeti Stúdió állandó közreműködője, alkotója (Legutóbbi együttműködése a Szél Kapuja című Taijiquan harcművészetre épülő előadás, a Nemzeti Táncszínházban). Emellett, szabadúszó előadóként, más együttesekkel, csapatokkal is dolgozik. 10 éve gyakorolja a Taijiquan harcművészetét, 6 éve foglalkozik a Weight-flow Contact önismereti mozgás-technikának elsajátításával, rendszeresen vesz részt Csend elvonulásokon. 2018 tavaszán a Szegedi Tudományegyetem által szervezett Etal. kritikai portálon jelent meg a szakmai tanulmánya a harcművészet és tánc kapcsolatáról. A Napfonat női a-capella együttes egyik alapító tagja, énekese. Az együttes rendszeresen tart élményalapú ének workshopokat, melyeknek célja a hang-test felszabadítása, és a közösségi éneklés erejének tudatosítása. A Napfonat 2020-ban megnyerte a Hangfoglaló Program által nyújtott éves támogatást, és 2021 május 10-én jelenik meg az első lemezük Szól a világ címmel. 2018 óta közreműködik a MISZJE szervezettel, mint projekt menedzser, aminek eredménye több sikeres, nyertes V4es pályázat megvalósításának a lebonyolítása, mely 2019 ősszel a PesText/V4: Borders and Bridges nemzetközi irodalmi fesztivál programként kelt életre, és pozitív szakmai visszhangot kapott külföldön is. A Fesztivál második, valamint harmadik évadjának a szervezésében is aktívan részt vesz, mint programszervező és előadó.

Barta Katalin

Eredendően Bábszínész vagyok, de pályaelhagyó lettem majd sok éves kanyargós út után néhány éve ismét visszatértem eredeti szakmámhoz. Ennek ellenére sok lábon állok ma is.

Szinházban dolgozom nem színészként. Szinkronizálni tanulok – mert vallom, hogy tanulni mindíg lehet, még 50 fölött is érdemes új dologba kezdeni-, hangoskönyvek létrehozása az elsődleges cél. Egyenlőre az „Olvasósarok” még fiatal facebook oldalamra töltögetem fel szép lassan a próbálkozásaim.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Légy Közösségi Olvasó!