A Könyvtár

Üdvözlet a Könyvtárban. Itt látható az oldalon közzétett összes írás/hang/videó. Rákereshetsz kifejezésekre, kategóriákra, vagy elkezdheted sorbevenni őket. Mindig a legújabbakat találod legfelül.  Ha tetszik, legyél te is a Közösségi Olvasó Társaságának tagja.

Összes tartalom – Publikálás ideje szerint

Lépj be a Közösségi Olvasók
Társaságába!

Ez nem csupán egy tagság. Ez egy  hatalmas kísérlet, melyben a Közösségi Olvasó éppúgy jól jár, mint az olvasóközösség és az író.

Nonszensz, menj a fenébe! Ugye?

Pedig, igaz. Aki tag, az nem csak egy írót finanszíroz (persze azt is). De támogatja azt az elvet, hogy egy művész megélhet a közönségéből, nem kell eladnia magát vagy feladnia a művészetét. Modern dolog ez, persze, talán elvetemült, vagy egyenesen őrült. De a világ erre halad.  A jövőben járunk.

Mit kapsz, ha Közösségi Olvasó leszel? Sok minden van itt. Novellák, alkotó emberek által felolvasott írások, folytatásos írások, beszélgetések, bepillantások az alkotás folyamatába és még valami nagyon fontos dolog…

Az, hogy a Közösségi Olvasó mindekinek ad. Kellő számú tagsággal megjelentethetők könyvek, hangoskönyvek, drámák, rádiójátékok MINDENKI számára!

Talán, most legyintettél, hogy ez nekem nem kell.  Majd kivárom, hogy a többiek finanszírozzák, és én ingyen jól járok. Nem. Nem fogsz jól járni, mert így pusztul el minden (a bolygónk is). “Csinálja a másik, én kivárom.”

Ez nem egy előfizetés. Ez egy Társaság, ami a jövőben jár.

Légy tagja a Közösségi Olvasók Társaságának!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Légy Közösségi Olvasó!