Kedves OLVASÓ!

Egy izgalmas kísérlet részese vagy, ha ezt olvasod. A most is futó (még a COVID-ot is túlélő) nagy sikerrel játszott “Egykutya” című színpadi darab (POpUP produkció) mellett (Kritika itt olvasható), az évek alatt több olyan darab is megszületett, melyek színpadra vágynak.

Ezek között az első útkereső: A vihar szeme

A darab egy fontos ember fontos döntéséről szól. De hogy egy ember dönthet-e ezrek élete fölött? Hogy egy hazugság életben tartása jó-e vagy rossz? Hogy egy vezetőbe vetett hit él-e akkor is, ha az a vezető hazudik? Hogy mi fontosabb, egy hazugság langyos, de biztos élete, vagy az igazsággal járó pusztulás? A Vihar szeme ezekről a kérdésekről és még sok másról szól: többek között családról, barátokról, házasságról és útkereszteződésekről. 

A darabhoz kapcsolódó történetek/novellák:  A járókelő

A darab útja és Te!

Talán mindenki számára ismert az a megállapítás, hogy 6 ismeretségi kapcsolaton belül az egész bolygón mindenki kapcsolatban áll mindenkivel. A Facebook berkeiben ez a mutató átalgosan 3,5-re csökkent!!!

Ekkor jött az ötlet: Mi  lenne, ha egyszer így találna színpadra egy darab?

Oly sok olvasó olvassa nap mint nap a novellákat. Miért ne? Nem kell más, mit Te, Kedves Olvasó, aki megemlíti egy ismerősének. “Van egy darab, ami elindult egy színpad felé, ismersz valakit (társulatot, rendezőt, színészt), aki már ott van?”  ENNYI! Csak egy kérdés!

Arra kérlek, Kedves Olvasó, hogy nézzük meg együtt, kin, kiken keresztül jut el a Vihar szeme a színpadig. Ha nincs színházban játszó, rendező, dolgozó ismerősöd, nem számít, mert egy ismerősödnek, vagy az ő ismerősének biztos van. És 3,5 kapcsolat múlva már ott is lesz a darab. Hogy jó-e, azt majd maga a darab bizonyítja be, nem a mi dolgunk. Ebben biztos vagyok, csak az útvonalban nem. 

 

HOGYAN TÖRTÉNIK?

Ennél kevés egyszerűbb dolog van: Ezt az oldalt (vagy a drámákhoz írt novellákat) oszd meg a FB-on, küld el e-mailben, beszélj róla az utcán, és szólj nekem, hogy megtetted.

akiken keresztül a Darab színpadra talál (és AKIKET be tudok azonosítani),

a vendégeim az első előadások egyikére

1. Indítsd útjára a Darabot

Gondolkodj el, hogy ki az, akit ismersz és színpad (rendező/színész/társulat) közelében van, és szólj neki.

  1. Küld el neki az oldal linkjét e-mailen, oszd meg Fb-on (lap alján lévő gomb)
  2. Továbbítsd neki a drámához írt novellát pár szó magyarázattal.
  3. Beszélj neki az tucán, telefonon, akárhol. 

Movel ilyesmi még nem volt, én sem látom át, hogy miként terjedhet még. 

2. Tudasd, hogy ki vagy

Küldj egy üzenetet nekem (), de inkább ezen az oldalon töltsd ki a nyomtatványt, hogy továbbítottad a “Vihar szeme” darab hírét, és azt, hogy ez a Darab egy ígyx fog eljutni egy színházhoz, társulathoz, rendezőhöz. Írhatsz magadnak álnevet, vagy az igazit, vagy kezdőbetűket, ahogy akarod, és a neved megjelenik a lenti ábrán, ahol szemmel követheted a darab útját. A cél, hogy eljusson a színpadra.

3. Tudasd, hol vagy az úton

Ha valakitől kaptad a hírt, akkor írd meg nekem (), vagy ezen az oldalon töltsd ki a nyomtatványt, hogy kitől jutott hozzád a Darab híre, és én beírom az ábrában, hogy a 3.5 kapcsolat melyik fázisában jársz, és kint továbbítottad. 

A Darab útjainak száma: 1

Hol tart a darab?

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Légy Közösségi Olvasó!